torsdag 6 december 2007

Ishockeyskandaler igen

Läser i Aftonbladet att mer skandaler läggs till Hans Chrunaks meritlista. Frågan är hur mycket man ska tro på allt detta. Artikeln är väldigt ensidig och ganska sensationsmässigt skriven. Löpsedeljournalistiken har en tendens att inte alltid hålla sig till sanningen, men å andra siden är det sällan rök utan eld så något stämmer säkert. Dessutom, en person som hänvisar till juridiskt ombud brukar ha något att dölja.


Det bråk och den mobbning som tydligen funnits ska tydligen komma som en ”total överraskning” för lulebasen Curt Johansson. Visst, säkert. Att Chrunak sedan föreläser i moral är dessutom extra roligt. Det påminner väl lite om Sverige i övrigt, man vill gärna tänka att mobbarna går en dålig framtid till mötes fast de i själva verket får bra jobb pga bättre kontakter och mer inflytande (vilket var anledningen till att de kunde mobba från första början).


Jag håller mer och mer på att tröttna på elitserien. Överbetalda spelare åkandes i så arenor inför fans som oftast kan vara mer intresserade av att slåss än att se på hockey. Ligan blir sämre år för år, mera våldsam och skandalerna överöser varandra. Ishockey är helt enkelt skit och bara kul när man ser en match live. Att sedan mitt favoritlag Brynäs bara ligger på 10: e plats har naturligtvis inget med detta inlägg att göra.


Länk till Aftonbladet

Inga kommentarer: